11. ročník podujatia Murcia Food Brokerage Event 2023 predstaví najnovšie výtvory v oblasti potravinárskych technológií a poskytne spoločnostiam z rôznych európskych krajín vynikajúcu príležitosť na bilaterálne stretnutia zamerané na uzatvorenie dohôd o technologickej spolupráci.
Dátum: 11. -16.05.2023
Registrácia prebieha do: 09.05.2023
Miesto: online/onsite
Oficiálna web stránka: https://murciafood2023.b2match.io/
Tento rok vám radi ponúkneme fyzické stretnutia 11. – 12. mája spolu s Medzinárodným sympóziom o technológii potravín. Pre tých, ktorí nemôžu cestovať alebo si rezervovať stretnutia na mieste, ponúkame možnosť stretnúť sa online v dňoch 15. – 16. mája.
Účasť je otvorená spoločnostiam, univerzitám, technologickým centrám a výskumným ústavom z celej Európy s požiadavkami a ponukami vyspelých alebo inovatívnych potravinárskych technológií
TEMATICKÉ OBLASTI
Hygienické riešenie zariadení a bezpečnosť potravín
- Alergény
- Autentifikácia potravinárskych výrobkov, rýchle kontrolné systémy atď.
Biotechnológia
- Biosenzory
- Nové potravinové produkty (prebiotické, funkčné atď.)
Cirkulárna ekonomika
- Životný cyklus
- Ekologický dizajn
- Opätovné použitie vedľajších produktov potravín
- Minimalizácia strát po zbere
- Ďalšie témy, ktoré zaujímajú potravinársky priemysel
Technológia ochrany. Aktívne a inteligentné balenie
- Plyny v superkritickom stave
- Aktívne obaly a nové nádoby, iné.
Procesy automatizácie a riadenia
- Monitorovanie procesov, senzory, komunikácia, robotika atď.
Hydraulické technológie v potravinárskom sektore
- Opätovné použitie vedľajších produktov potravín
Kontakt: RPIC Prešov-Mgr. Lucia Krišová, lucia.krisova@rpicpo.sk
SOPK - Daniela Širáňová, daniela.siranova@sopk.sk