European Water Technology Week 2024

23.09.2024 | Leeuwarden, Holandsko

Srdečne Vás pozývame na atraktívne podujatie European Water Technology Week 2024, ktoré sa uskutoční v termíne 23-26.9.2024 v meste Leeuwarden.

Pre účasť na toto podujatie je možné využiť cestovný grant do výšky až 1000 EUR.

Počas podujatia je k dispozícii tiež sprievodný brokerage event - WaterMatch 2024

Tretí ročník Európskeho týždňa vodných technológií (EWTW) sa koná od 23. septembra do 26. septembra v Stadsschouwburg De Harmonie v Leeuwardene. Toto podujatie je prvým stretnutím profesionálov v oblasti vodných technológií, inovátorov a nadšencov z celého sveta. Spojte sa s odborníkmi, vedcami a podnikateľmi pri zdieľaní poznatkov, stratégií a úspešných príbehov, vďaka čomu bude vodárenský sektor smerovať k udržateľnej a odolnej budúcnosti. EWTW ponúka skvelý program spájajúci vedu a podnikanie.

 

WaterMatch 2024 je oficiálnym sprievodným podujatím Európskeho týždňa vodných technológií 2024 a bude pokračovať online do 13. novembra. Nepremeškajte túto príležitosť stretnúť sa s potenciálnymi obchodnými partnermi počas WaterMatch 2024. Toto medzinárodné maklérske podujatie v oblasti vodných technológií poskytuje príležitosť stretnúť sa so spoločnosťami, výskumníkmi, znalostnými inštitútmi a zástupcami vlád na osobných stretnutiach. Umožňuje preskúmať cezhraničné príležitosti a diskutovať o spolupráci s podnikmi v oblasti vodného hospodárstva na celom svete.

 

Bezplatná registrácia na podujatie European Water Technology Week 2024

 

Bezplatná registrácia na brokerage event WaterMatch 2024

 

Nepremeškajte túto príležitosť a zúčastnite sa European Water Technology Week 2024 aj za pomoci cestovného grantu do výšky 1000EUR.

 

Kontakt: matej.smrek@cvtisr.sk