Obchodné požiadavky za mesiac august 2024

12.09.2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Slovenská obchodná a priemyselná komora člen siete Enterprise Europe Network Vám prináša obchodné požiadavky za druhú polovicu mesiaca august v rámci Databázy na vyhľadávanie partnerstiev:

BRGB20231121011: Hľadá sa vegánsky výrobca mäsa a mäsových alternatívnych rastlinných bielkovín

Britský výrobcu vegánskeho mäsa hľadá iných výrobcov, aby zlepšil a rozvinul svoj sortiment, ako aj identifikoval alternatívne náhrady rastlinných bielkovín

BRSE20240819007 Švédsky predajca šperkov a kožených produktov hľadá dodávateľa príveskov z nehrdzavejúcej ocele

Švédsky predajca šperkov a kožených produktov so zameraním na eticky a ekologicky vyrábané produkty, hľadá dodávateľa príveskov z nehrdzavejúcej ocele v rámci EÚ.

BRCL20240820014: Čílska spoločnosť v oblasti technologických riešení hľadá partnerov v Európe

Čilská spoločnosť, ktorá ponúka technologické riešenia pre viaceré priemyselné činnosti prostredníctvom vývoja produktov na báze zložiek rastlinného pôvodu a biologicky odbúrateľných prísad, bez syntetických a/alebo minerálnych prvkov, ktoré dodávajú neškodné vlastnosti, zabraňujú kontaminácii pôdy, plodín, vodných plôch a vodných tokov.

BRPL20240826004: Inteligentný domáci stetoskop poháňaný algoritmami AI na detekciu abnormálnych dýchacích zvukov v pľúcach pri chorobách, ako sú bežné infekcie, astma, CHOCHP, zápal pľúc, laryngitída, bronchitída atď.

Popredná spoločnosť v oblasti zdravotníckych technológií zameraná na revolúciu vlajkového produktu respiračnej starostlivosti, stetoskopu poháňaného umelou inteligenciou, ktorý umožňuje presné monitorovanie pľúc a srdcových zvukov v reálnom čase z pohodlia domova, hľadá investorov a obchodných partnerov.

BRDE20240826002: Nemecká firma, pôsobiaca v oblasti bytového textilu, resp. poťahov na stoličky, hľadá obchodné a dodávateľské zmluvy v európskych krajinách

Nemecká spoločnosť so sídlom na juhozápade Nemecka hľadá dodávateľa poťahov na stoličky vo vzhľade umelej kože. Nevyhnutné sú farby čierna, sivá a plavá. Ideálne sú ďalšie farby.

BRFR20240628017: Francúzsky obchodný zástupca hľadá dodávateľov v sektoroch domácich majstrov, dekorácií a domácich spotrebičov, aby podpísali zmluvy o výhradnom zastúpení pre francúzsky trh.

Francúzsky obchodný zástupca hľadá zmluvy o výhradnom zastúpení s európskymi výrobcami alebo distribútormi, ktorí chcú distribuovať svoje výrobky pre domácich majstrov, dekorácie a domáce potreby na francúzskom trhu.

BRES20240830007: Španielsky facilitátor a výkonný kouč odhodlaný zvyšovať pohodu a produktivitu v organizáciách, otvorených pre medzinárodnú spoluprácu

Španielsky výkonný kouč a facilitátor, ktorý sa špecializuje na zvyšovanie organizačnej pohody, produktivity a mäkkých zručností. So zameraním na prispôsobené intervencie, ktoré vedú k zmysluplnej zmene, profesionál hľadá príležitosti na spoluprácu na medzinárodných projektoch.

 

V prípade otázok alebo záujmu nás prosím kontaktujte na mail lucia.krisova@sopk.sk