Dátum: 13. -14.04.2022
Miesto: 's-Hertogenbosch, Holandsko
Oficiálna web stránka: https://foodtechnology2021.b2match.io/home
Registrácia prebieha do 12.04.2022
Počas Food Techology 2022 sa potraviny a špičkové technológie spájajú s cieľom pomôcť potravinárskemu priemyslu na jeho ceste do roku 2050. Objavíte širokú škálu riešení v rámci nasledujúcich tém:
- Továreň budúcnosti
- Udržateľné a transparentné potravinové reťazce
- Inovácie v potravinách
- Bezpečnosť v jedlách
- Potravinové laboratórium
Sektory:
- Technológie pre potravinársky priemysel
- Balenie / manipulácia s potravinami
- Spracovanie potravín
- Technológia potravín
Support pre toto podujatie je:
RPIC Prešov, Lucia Krišová, lucia.krisova@rpicpo.sk, +421 915 930 307