Od 16. do 30. novembra 2022 vás pozývame na vopred dohodnuté 30-minútové B2B stretnutia v hybridnom vydaní. Keďže je vysoká pravdepodobnosť, že protiepidemické obmedzenia budú platiť aj na jeseň, organizujeme online aj fyzické B2B stretnutia. Online stretnutia budú otvorené od 16. do 30. novembra 2022, stretnutia na mieste sa budú konať 16. - 18. novembra 2022.
Registrácia prebieha do: 30.11.2022
Oficiálna web stránka: https://horeca-gastrofood-enoexpo-2022.b2match.io/
Témy
- výroba potravín a nápojov: tradičná, organická, „free from“, funkčná atď.
- mrazené potraviny, zmrzlina
- mliečne výrobky
- obilniny, rezance, výrobky na báze múky
- pečené jedlá
- ovocie a zelenina (čerstvá, sušená, konzervovaná)
- mastný výrobok
- sladkosti a cukrovinky
- nealkoholické nápoje, káva, čaj
- potravinárska a vínna turistika
- dovozcovia a distribútori vína
- špecialisti na nákup vína
- špecializované predajne vína
- výrobcovia vína
- produkty a komponenty pre sektor Ho. Re. Ca
- zariadenia pre hotely, reštaurácie, kaviarne
- cukrárne, pekárne a gastro predajne, hotely, veľké obce a pod.
- hotellerie: služby pre hotely a ubytovacie zariadenia, inžinierstvo a architektúra, dizajn, umelecký smer
- marketing, komunikácia a poradenstvo
- obalové riešenia
- predajné automaty
- interiérový a exteriérový nábytok a dizajn
- riad: príbory, obrusy, strieborný riad, porcelán, taniere, poháre, doplnky atď.
- Počítačové systémy a softvér pre hotely a stravovacie služby
- audiovizuálne zariadenia a telekomunikácie
Support pre toto podujatie je:
RPIC Prešov, Lucia Krišová, lucia.krisova@rpicpo.sk, +421 915 930 307