XII. ročník podujatia Murcia Food Brokerage Event 2025 predstaví najnovšie výtvory v oblasti potravinárskych technológií a poskytne spoločnostiam z rôznych európskych krajín vynikajúcu príležitosť na bilaterálne stretnutia zamerané na uzavretie dohody o technologickej spolupráci súvisiacej s najnovšími inováciami v tomto sektore. . Toto vydanie sa bude konať v hybridnom formáte.
Dátum: 20.-21.05.2025
Oficiálna web stránka: https://www.b2match.com/e/murciafood2025
Registrácia prebieha do: 12.05.2025
ÚČASTNÍCI
Účasť je otvorená spoločnostiam, univerzitám, technologickým centrám a výskumným ústavom z celej Európy s požiadavkami a ponukami vyspelých alebo inovatívnych potravinárskych technológií.
TEMATICKÉ OBLASTI
Bezpečnosť potravín a predchádzanie podvodom.
- Alergény a kontaminanty
- Overovanie pravosti potravinárskych výrobkov, geografického a botanického alebo zoologického pôvodu atď.
Zdravie a výživa.
- Zdravé jedlo, výživa, životný štýl, strava atď. Zdravotné benefity.
- „Omické“ technológie: metabolomika, proteomika atď.
- Nové potravinové produkty: prebiotiká, funkčné atď.
Biotechnológia a udržateľnosť
- Biosenzory, biozložky, biomateriály atď.
- Strata potravín a zníženie odpadu: opätovné použitie, zhodnotenie atď.
- Inovácie rôznych potravinárskych výrob vrátane sektora olív: zelené technológie, energetická a vodná efektívnosť atď.
- Aktívne a inteligentné balenie, nové nádoby atď.
- Ďalšie témy zaujímavé pre potravinársky priemysel: Životný cyklus a Eco dizajn atď.
Digitalizácia a riadenie procesov
- Automatizácia, senzory, metrológia, umelá inteligencia, komunikácia, robotika atď.
Hydraulické technológie v potravinárskom sektore
- Opätovné využitie vody, vodná stopa atď.
Support office:
Slovenská obchodná a priemyselná komora, lucia.krisova@sopk.sk