V dňoch od 17.-21.05.2021 sa koná ONLINE podujatie Murcia Food Brokerage Event 2021.
Nepremeškajte novinky z oblasti potravinárskych technológií a taktiež možnosť zúčastniť sa b2b stretnutiach, so spoločnosťami z rôznych európskych krajín.
TEMATICKÉ OBLASTI:
Hygienický dizajn zariadení a bezpečnosť potravín:
- Alergény
- Autentifikácia potravinárskych výrobkov, systémy rýchlej kontroly atď.
Biotechnológia:
- Biosenzory
- Nové potravinové výrobky (prebiotické, funkčné atď.)
Obehové hospodárstvo:
- Životný cyklus
- Eko dizajn
- Opätovné použitie potravinových produktov
- Minimalizácia strát po zbere
- Ďalšie zaujímavé témy pre potravinársky priemysel
Konzervačná technológia. Aktívne a inteligentné balenie :
- Plyny v superkritickom stave
- Aktívne obaly a nové kontajnery, iné.
Automatizačné a riadiace procesy:
- Monitorovanie procesov, senzory, komunikácia, robotika atď.
Hydraulické technológie v potravinárskom priemysle:
- Opätovné použitie potravinových produktov
Viac informácií o tomto podujatí nájdete tu → https://murciafood2021.b2match.io/home
Registrácia je otvorená do 21.05.2021
Support office pre toto podujatie je:
RPIC Prešov, Lucia Krišová, lucia.krisova@rpicpo.sk, +421 915 930 307.